Asiakas on partnerini, jota haluan ymmärtää

 Oletko kyllästynyt etsimään ja muokkaamaan valmiskaavoja? 

Ei hätää niin minäkin. En löydä muuta kuin joustavasta kankaasta istuvia vaatteita kaupoista, se kai on ollut yksi syy juuri vaatesuunnittelusta innostumiseen, samoin rakkauteni väreihin ja kuoseihin joita täällä pohjolan kauppojen vaaterekeissä ehkä turhankin paljon arastellaan.


Peruskaavat mitoillasi omaan kuosiverstaaseesi - mikä jottei? 

Vartaloanalyysin ja mittojesi pohjalta peruskaavaa muokaten luon Sinulle peruskaavan pohjan garderoobisi omiin  unelmakaavoihisi - voit toteuttaa peruskaavan pohjalta kuositellen asun kuin asun - mahtavaa eikö vain ?

Vartaloanalyysi selkokielellä

Vartaloanalyysi johtaa onnistuneeseen suunnitteluun ja kaavoitukseen ja on tyylikkään pukeutumisen kivijalka. Kaavoituksen esimmäisessä vaiheessa kaksiulotteinen kaava muokataan sopivin leikkauksin mukailemaan mittojasi ja kolmiulotteista vartaloasi mahdollisimman hyvin. Mitat eivät kerro kaikkea, vartaloanalyysissä havannoidaan missä kohtaa vartaloa muodot ovat, millainen ryhtisi on ja minkälaiset mallit imartelevat ja tuovat esiin parhaat puolesi. 

Onko Sinulla reuma tai vaikeutta avata nappeja - ei hätää! Magneettinapitus on paitsi moderni ja cool - niin myös mukava käytössä?

Toki kaavoitus ja kuosittelu vaatii osaamista, mutta hei aina voit kääntyä palveluideni puoleen tai jos oikein innostuit niin voithan hakea SYO-mittatilausompelijan koulutukseen ja ottaa mysteereistä selvää?









Kommentit