Tervetuloa seuraamaan Blomsdress-design blogia!

Dialogia toivoen

Ihanaa kun saavuit seuraamaan Blomsdress-design blogia! Monologin sijaan ehdotan, että kommentoit ja laitat viestiä niin saamme blogista keskustelevan ja rikkaamman - odotan ilolla komenttejasi!

Taustaa

Tämä avoin blogi on osa SYO:n mittatilausompelija-opintojeni päättötyötä, tuosta syystä blogin pääkieleksi on valikoitunut suomi ja tarinoita seuraamalla pääset matkalle mittatilaustyönä tehdyn jakun suunnittelu- ja luomisprosessiin asiakkaalleni.

Asiakkaani ovat olleet upeita,  saat tutustua bleiseriasiakkaaseeni jo seuraavassa poustauksessani <3

Tarinoiden voima osana onnenluomuksia

Suunnittelemani vaatteet syntyy aina asiakkaan toiveista. Tähän mennessä ne ovat olleet tyyliltään klassisia, kantajalleen istuvia vaatteita ja yleensä selkeä linjaisia. Kuuntelen tarkasti asiakkaan toiveita ja haastattelen asiakasta jo ensitapaamisella tuon jo suunnittelussa esiin asiakkaan visiota ja persoonaa korostavia, rikastaviakin elementtejä perusteluineen tarjolle. 

Mielestäni  mittatilausvaatteeseen kannattaa valita paitsi kantajalleen sopiva kaava ja erinomaiset materiaalit (unohtamatta sitä, että myös kierrätysmateriaaleista saadaan luksusta).  Pisteenä i:n päällä jokin pikku juju tai vaikkapa henkilökohtainen tarina vaatteen sisäpuolen alavaraan/vuoreen kruunaa tuotteen ja sen avulla se erottuu edukseen ja luo kantajalleen lisäarvoa tyyliä rikkomatta. Tarina/kuvio voi olla myös miehustan puolella, jolloin se toimii esim. small talkin käynnistäjänä ja persoonaa korostavana osana pukeutumistasi. Olen tarinoittanut asiakkaiden vaatteita viime vuosina mm. runoilla, kartoilla, lasten jalkapohjilla, syntymäpäivä/hääpäivä-merkinnöillä ja asiakkaiden omilla design-kuvilla niin metallinhohtoisin, glitterisin kuin vaatteeseen sopivin värein merkattuna. 

Mahdottoman toiveesi toteutan heti ja ihmeitäkin syntyy ajan kanssa!

Kenties synnytämme yhdessä keskusteluissa tai ideariihessä uuden innovaation juuri Sinun tarpeeseesi? Tai miksemme järjestäisi kaavoituksen kurssi-iltoja kuohuviineineen, ompelukinkereitä merimaisemissa tai jotain ihan muuta elämäämme positiiviseen suuntaan ohjaavaa toimintaa tai yhteistyötä. 

Rakastan paitsi vaatesuunnittelua ja uuden oppimista, niin myös perhettäni, tekniikkaa, luonnossa samoilua, populistisia tiedekirjoja ja ihmisiä - lähesty siis minua iloisin ideoin tai toivomuksin. Palvelua saat toki myös ruotsiksi ja englanniksi ja lisätietoja taustastani löydät os. https://www.linkedin.com/in/minnablomster/

Viimeistele asusi hymyllä !


Kommentit